+385 (0)99 2544818

Novosti

AERO STUDIO - Zagreb turistička agencija najam apartmana & event management

Stars_flyer_2019.1673115351.jpg

Turistička članarina za 2024 - Obrazac TZ-2

Podsječamo osobe koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu ili na OPG-u na obvezu dostavljanja nadležnoj Poreznoj upravi posebnog Obrazac TZ2 do 15. siječnja 2024. godine za 2024 godinu.

 

Više...
Airbnb-Logo.png

Iznajmljivanje apartmana - Airbnb

Nakon OTA portala Booking.com i nekih naših mišljenja o iznajmljivanju putem tog kanala, vrijeme je da iskažemo mišljenje i o kanalu AirBnB.

Više...
Bookingcom.png

Iznajmljivanje apartmana - Booking.com

Na naše putovanje OTA portalima krenuti ćemo od jednostavnijeg portala, na koji, kao iznajmljivači imamo vjerojatno najmanji utjecaj. 

Više...
CoM_104_3D_pan.jpg

Kako povećati vidljivost i prodaju na OTA portalima?

U nekoliko slijedećih nastavaka obraditi ćemo temu Povećanje prodaje na portalima za iznajmljivanje (OTA portali) za koje vjerujemo će Vam biti od koristi.
Vjerujemo, da se svatko od iznajmljivača već susreo sa popularnim OTA portalima, Airbnb i Booking.com, no prije nego krenemo detaljnije u svaki od njih, napravimo mali pregled Internet marketinga.

Više...
tourist_2021_post.jpg

Turistički najam apartmana Zagreb 2021

Prema našim spoznajama, turističke agencije Aero Studio koja se izričito bavi iznajmljivanjima apartmana i istraživanjima tržišta koje smo provodili zadnjih godina, a uspoređujući broj turističkih apartmana u Gradu Zagrebu od 2019-e godine do danas, kao rezultat događanja iz 2020-e godine, primijetili smo pad broja raspoloživih apartmana turističkog smještaja za 55-60%.

Više...
stay_safe_in_croatia.jpg

Safe Stay in Croatia - Aero Studio touristička agencija

Izuzetno nam je drago da je i ovaj puta Aero Studio - turistička agencija prepoznata kao jedna od vodećih u turizmu Republike Hrvatske. U cilju zaštite naših gostiju, naših iznajmljivača i u konačnici naših sugrađana i nas samih Turistička zajednica Republike Hrvatske prepoznala je uloženi trud u borbi protiv Covid-19.

Više...