+385 (0)99 2544818

ZAGREB APARTMANI

AERO STUDIO - Zagreb turistička agencija najam apartmana & event management

Neke od Aero Studio preporuka

AERO STUDIO - Zagreb turistička agencija najam apartmana & event management


Image

Hrvatska obala turistička putovanja

Kako se naša glavna aktivnost bazira na turističkim putovanjima, ista smo dodatno razradili, te za svoje klijente izabrali jedne od najboljih obiteljskih smještaja, razne obiteljske pakete, avanturističke ture ili informativne posjete gradovima. Svi naši paketi su individualnog karaktera prilagođeni željama naših gostiju.

Obiteljski odmori

Za sve naše goste osigurali smo premium lokacije, uzimajući u obzir blizinu mora, uređenost apartmana, bogatstvo vanpansionskog sadržaja, atraktivnost mjesta, kao i neizostavno prihvatljivi buđet obitelji. Dio koji nas izdvaja od ostalih agencija je što se ne vodimo trendovima, te što radimo sa provjerenim i dugogodišnji pouzdanim partnerima.

Ne zaboravite

Aero Studio Vas poziva da provjerite našu ponudu . Vjerujemo da ćete pronaći nešto za svoj slijedeći odmor, ili nas kontaktirajte kako bi za Vas kreirali zanimljivu ponudu.


Image

Zagreb magični trenutci

Zagreb u par riječi bi opisali kao jedan skladan mix secesije, neo-baroka i art deco arhitektonskog izričaja na svakom koraku grada. Upravo zato, cipele na noge i 'u grad'.

Zagreb apartmani

Tražite apartmanski smještaj u Zagrebu? Zagreb apartmani su se kroz zadnjih 5 godina razvili u svjetski poznati smještaj koji više nije sezonskog karaktera, već cijelogodišnji. Vikend posjeti grada, poslovna putovanja ili obiteljski odomor, razmislite o smještaju upravo u apartmanima grada Zagreba i doživite kako je biti građanin Zagreba.

Stars of Zagreb

Stars of Zagreb , Zagreb apartmani, je brand pažljivo izabranih apartmana u centru grada Zagreba. To su največim dijelom apartmani više kategorije namjenjeni obiteljskom odmoru, prijateljskim posjetima gradu ili poslovnim putovanjima. Pogledajte našu ponudu apartmana.

Stars of Zagreb se bavi upravljanjem objekata turističkog smještaja, ujedinjavanjem VIP apartmana, te plasiranjem istih na međunarodno tržište, u određenoj formi integralnog apart hotela. Naša glavna zadaća je osigurati kvalitetnu uslugu smještaja gostiju, te pomoći gostu doživjeti određene interese za vrijeme svojega boravka.


Zagreb event

Organizacija događanja

Organizacija događanja po mjeri i želji naših klijenata, osmišljavanje i organizacija korporativnih evenata, kulturnih i turističkih manifestacija, poslovnih konferencija i kongresa, raznih događanja i tematskih party-a uz organizaciju poslovnih putovanja.

Usluge

  • korporativna događanja
  • muzički koncerti
  • sportska natjecanja i događanja
  • edukativni
  • prezentacije
  • press konferencije
  • konferencije
  • humanitarne akcije

Aviation Charter

Nudimo Vam više od usluge prijevoza. Nudimo vam fleksibilnost određivanja vlastitog plana puta na temelju vaših potreba, čime vam osiguravamo potpunu slobodu putovanja.

Odaberete li privatni prijevoz za vaš poslovni put, odabrali ste slobodu izbora i broja destinacija, duljine boravka u svakoj i vrijeme odlaska. I sve to bez nepotrebnog zadržavanja na aerodromima, kašnjenja pri ukrcaju ili iznenadnih otkazivanja leta.

Kontakt...